Biletat

Biletat tani mund t’i gjeni në këto lokacione:

Taverna MIQT

Taverna MIQT

Find Tickets for Shanti Yoga Fest 2018 at:

Taverna MIQT

Bulevardi Nene Tereze nr.16

10000 Pristina

+383 45999957

share this:
Sonder

Sonder

Find Tickets for Shanti Yoga Fest 2018 at:

Sonder – Coffee Food Books and much more…

Str. Mitrovica 19

Prishtinë 10000

+386 49 206 092

share this:
Libraria Dukagjini

Libraria Dukagjini

Find Tickets for Shanti Yoga Fest 2018 at:

Libraria Dukagjini

87 Nena Tereza nr

Prishtinë 10000

+381 38 248143

share this:
green & protein

green & protein

Find Tickets for Shanti Yoga Fest 2018 at:

green & protein

rr. Rexhep Luci, no.56,

Prishtinë 10000

+386 49 338 899

info@greenprotein.com

share this:
Baba Ghanoush

Baba Ghanoush

Find Tickets for Shanti Yoga Fest 2018 at:

Baba Ghanoush 

Johan V Hahn 

Garibaldi And Xhorxh Bush

Pristina 1000, Kosovo

+386 49 886 214

 

share this:

Çmimet*:

Biletë 1-ditore 7 Euro

Biletë 2-ditore 10 Euro

Biletë 4-ditore 15 Euro

Shanti Yoga Fest Kosova si ngjarje jopërfituese ka buxhet shumë të ngushtë. Megjithatë ai synon të jetë i kapshëm për të gjithë. Nëse dëshironi ta përkrahni projektin dhe keni mundësi të paguani më shumë ne do të ishim shumë të kënaqur dhe mirënjohës për donacionin tuaj shtesë!

* Çmimet nuk përfshijnë ushqimin, pijet dhe akomodimin.

share this: