* RUANI DATAT 12 – 15 Shtator 2019 *

Ne u kthyem!!!

Shanti Yoga Fest Edicioni i 4-të sjell së bashku në Kosovë mësues ndërkombëtarë dhe vendorë të jogës, të cilët ofrojnë klasë të ndryshme dhe shumë aktivitete të tjera të këndshme.

Dy edicionet e kaluara të Shanti Yoga Festit kanë qenë të mrekullueshme me shumë njerëz inspirues, sesione të jogës dhe meditimit, klasë filozofie dhe shumë mundësi për të shikuar brenda në vete dhe për tu lidhur me të tjerë në nivel shumë më të thellë! Le të përjetojmë edhe më shumë nga e gjithë kjo!

Për të gjitha detajet për Shanti Yoga Fest 2019 klikoni këtu!

 

share this:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *