Programi

Katër ditët e Shanti Yoga Fest-it do të jenë plot me sesione të jogës (ofrohen shumë stile të ndryshme), aktivitete arti, program i këndshëm për mysafirët tanë të vegjël, praktika të meditimit, ceremoni shërimi dhe ligjërata! Kemi diçka për secilin!

Thursday


Shanti Square

Shakti Square

Vidya Shala

Shiva Square

Friday

Shanti Square

Vidya Shala

Shiva Square


Saturday


Shanti Square

Shakti Square

Vidya Shala

Shiva Square

Sunday

share this: